MónTerrassa
El primer premi de la Loteria Nacional, venut a Terrassa
  • CA

Pluja d’euros a Terrassa en el sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dijous, 10 de març. L’administració número 13, ubicada al centre comercial Carrefour de l’autopista C-58 va repartir un dels bitllets agraciats amb el primer premi, valorat en 300 mil euros al número. No és la primera vegada que aquesta administració reparteix premis, ja sigui de a Loteria Nacional o sobretot dels sorteig de Nadal.

Segons la informació facilitada per Loterías y Apuestas del Estado, el bombo va portar la sort al número 87.791 que va quedar distribuït per diferents municipis, la majoria dels quals a Catalunya. Així, a més de Terrassa, també va tocar a Barcelona ciutat i Berga; a més de Moraleja (Cáceres) i al municpii de Vinaròs (Castelló). El reintegrament correspon als números 1, 2 i 3.

D’altra banda, el segon premi va correspondre al número 37.318, valorat amb 60 mil euros cada bitllet. Fins a quatre administracions de quatre municipis diferents han estat beneficiats. Es tracta d’Elda, a Alacant; Don Benito, a Badajoz; Redondela, a Huelva; i Madrid capital. Ha estat doncs un sorteig ben repartit.

Aquest 2022 és la primera vegada que Terrassa rep un pessic del sorteig de la Loteria Nacional. El darrer cop que va tocar va ser el setembre de l’any passat. Va ser, en concret, el dia 11, quan es va validar un bitllet corresponent amb el número 18.309 a l’administració número 5, ubicada al Raval de Montserrat, 52, al Centre de la ciutat. La butlleta tenia un premi 120 mil euros al número. Al mateix 2021 però, la ciutat va veure com també es repartien 150 mil euros al barri de Les Arenes, la Grípia Can Montllor en un sorteig extraordinari i, curiosament, al mateix dia també es distribuïa un bitllet del segon premi al barri del Roc Blanc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa