MónTerrassa
Les càmeres hiperbàriques d’O2life arriben a Terrassa

Les càmeres hiperbàriques d’O2life arriben a Terrassa. La companyia especialitzada en tecnologia aplicada a la salut obrirà pròximament el seu primer establiment a la cocapital vallesana. Així ho ha anunciat aquesta setmana en un comunicat recollit pel mitjà Emprendedores, en què informa que s’expandeix al Vallès Occidental després de l’èxit recollit al seu local recentment estrenat a Sabadell.

L’empresa, nascuda a Castellar del Vallès i on també tenen un espai de tractament, informa que “l’obertura és imminent”, si bé no ha especificat la data concreta ni tampoc on es trobarà ubicat el local, de moment. S’espera però que el local “tingui un gran impacte en la comunitat local”, diuen.

L’O2life està especialitzat en l’ús de les càmeres hiperbàriques per tractaments de salut i benestar | O2life

Aplicacions i beneficis de les càmeres hiperbàriques

O2life està especialitzada en la tecnologia innovadora TOH, un tractament natural no mèdic i no invasiu que s’efectua dins d’un dispositiu hermètic, la càmera hiperbàrica, pressuritzat a una pressió superior a l’atmosfèrica, i dins del qual es respira una major concentració d’oxigen del que es troba a l’ambient. Segons expliquen, gràcies a l’efecte de la pressió, l’oxigen es densifica i s’incrementa la seva absorció per part de les cèl·lules del nostre cos, afectant directament als teixits, plasma sanguini i el líquid cefaloraquidi.

I quines són les aplicacions de l’oxigen hiperbàric? O2life afirmen que serveixen com un complement terapèutic beneficiós en casos com els esportistes, ja que accelera la recuperació de lesions però també incrementa el rendiment físic i millora la capacitat de reacció. També en casos de tractaments d’estètica i anti-edat, gràcies a l’activació del colàgen i l’elastina, afavorint la autofàgia. Fins i tot s’aplica per incrementar el rendiment cognitiu, millorar la neuroplasticitat i incrementant la concentració i la memòria.

Altres funcions del tractament TOH és com a prevenció i benestar, ja que incrementa l’energia, millora el son i disminueix l’estrés. Asseguren que també té un component rehabilitador perquè redueix l’inflamació i el dolor, allibera els factors de creixement i incrementa el flux sanguini. I, finalment, des d’O2life subratllen que combat infeccions virals i bacteriològiques, estimula la proliferació de probiòtics i té aplicacions antiinflamatòries.

L’O2life està especialitzat en l’ús de les càmeres hiperbàriques per tractaments de salut i benestar | O2life

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa