MónTerrassa
La Cambra apropa les finances descentralitzades a empresaris i directius
  • CA

La Cambra de Comerç de Terrassa organitza una jornada sobre finances descentralitzades (DeFi) amb la voluntat d’apropar a directius i empresaris les informacions relacionades amb criptomonedes o tokens que son d’un gran interès i ja formen part del dia a dia del teixit socioeconòmic. La jornada es desenvoluparà el proper divendres 17 de juny de les 12:00h a 14:30h a la seu de la Cambra de Terrassa, amb 5 ponents d’alt nivell i experts en la matèria que exposaran els conceptes bàsics i un marc conceptual per a aquelles persones que encara no estiguin familiaritzades amb la matèria.

Ponents d’alt nivell experts en finances descentralitzades

Oleguer Brustenga, administrador i DeFi manager a Fuel Energy, és el fundador de la societat nashnash.io, on hi desenvolupa solucions financeres DeFi aplicades a l’empresa. El ponent, exposarà conceptes sobre el finançament DeFi per a empreses.

Albert Salvany, director de trading a BITBCN i consultor estratègic de Belobaba CryptoFund, és un consultor tecnològic de Blockchain especialitzat en Fintech i sector financer, així com en Open Banking i trader en mercats financers i criptomercats. Salvany mostrarà com escollir correctament les inversions en DeFi.

Xavier Molina, manager d’Iberia a FTX, és pioner en l’ús del Bitcoin des de l’any 2012 i va crear a YouTube el canal McleroTV, un dels canals de referència sobre criptomònades. Ha col·laborat amb Cointelegraph i ha dirigit el Marketing d’Iberia a Binance. El ponent explicarà els NFTs i tot allò que cal saber sobre els tokens no fungibles.

Per la seva part, Eduardo Forte, cofundador i CEO de Commonsense Finance i membre del consell de Rosebud Ventures tractarà la inversió en criptomonedes per a empreses amb sentit comú.

En la darrera ponència, Àlex Duran, inversor privat en web3 i actius digitals i amb una àmplia experiència en estratègia, inversió i anàlisi de nous models de negoci en aquest camp, exposarà exemples i oportunitats en l’entorn dels actius digitals.

Espai de debat sobre finances descentralitzades

Després de totes les ponències, tindrà lloc un espai de debat i preguntes, moderat per Natàlia Cugueró-Escofet, vicepresidenta de la Cambra de Terrassa, professora de la UOC i fundadora de Getapartner, en la qual els ponents podran resoldre tots els dubtes que s’hagin generat entre el públic assistent i d’altres qüestions que puguin ser rellevants per conèixer els aspectes DeFi generals de l’ecosistema.

Totes aquelles persones interessades en assistir a aquesta jornada sobre finances descentralitzades (DeFi), poden accedir a aquest enllaç per formalitzar la seva inscripció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa