BitBase ha estrenat una nova botiga a Terrassa, ubicada al carrer Gutenberg, 32, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Es tracta de la primera botiga d’aquesta empresa, especialitzada en la compra i venda de criptomonedes, ja sigui Bitcoin, Ethereum o Ripple, entre d’altres. L’entitat ofereix “rapidesa, seguretat i experiència” gràcies a un equip format i de professionals del sector. Permet fer la compra i venda en efectiu, transferència o targeta, per fer-ho d’una manera “totalment segura”. També disposen d’un servei d’assessorament tant per a particulars com per a empreses.

La primera botiga que van obrir va ser l’any 2017 a Barcelona, des d’aleshores el negoci ha anat en clara expansió fins que actualment es troben presents a una quinzena de ciutats (a Catalunya a més de la capital i Terrassa també es troben ubicats a Vilanova i la Geltrú i Girona), i amb 24 establiments presencials. A més de les botigues físiques, també disposen de caixers i una calculadora online. És l’empresa de tot l’Estat amb més caixers Bitcoins. Els horaris de BitBase serà de dilluns a dissabte, en horari de 10 a 14 hores, i de 16 a 20 hores.

Actualment, BitBase té un total de 13.432 clients arreu de l’Estat, els quals van realitzar l’any 2020 fins a 18.643 transaccions.

Nova botiga de BitBase a Terrassa | JMO

El negoci de les criptomonedes o criptodivisa es troba a l’alça. Aquest servei va néixer el 2009 amb l’aparició de les bitcoins. Des d’ençà, n’han aparegut moltes més -com les ja mencionades Ethereum (ETH)o Ripple (XRP), Litecoin (LTC), o Tether (USDT)-, totes elles amb diferents característiques i protocols. En els sistemes de criptomonedes es garanteix la “seguretat, integritat i equilibri dels seus estats de comptes (comptabilitat) per mitjà d’un entramat d’agents (transferència d’arxiu segmentada o transferència d’arxiu multifont) que es verifiquen mútuament” per evitar que algú en pogués fer còpies i assegurar la integritat de les transaccions. Aquestes monedes doncs, no existeixen de forma física i s’emmagatzemen en una cartera digital. El valor de les criptomonedes varia en funció de l’oferta, la demanda i del compromís dels usuaris.

Nou comentari