MónTerrassa
La Bolsera de Terrassa abaixa la persiana
  • CA
Establiment de La Bolsera a Terrassa | L.T.

!--akiadsense-->

La Bolsera tancarà properament. L’establiment ubicat al carrer Rutlla, al centre de Terrassa, anuncia a través dels seus aparadors que fa liquidació de productes. Així doncs, es poden trobar a preus rebaixats tot el material relacionat amb organització de festes, embalatge i empaquetatge.

Comercial Bolsera SL vol deixar clar que la botiga de Terrassa és una franquícia (gestionada per Geomar Inversiones SL) que per “voluntat pròpia ha decidit presentar concurs de liquidació. La societat assegura que té una salut financera “mol bona, som una empresa centenària, que disposem de 34 treballadors, distribuïts entre les 5 botigues pròpies (Badalona, Hospitalet, 2 a Barcelona ciutat i una a Mataró), el magatzem de Caldes de Montbui, i les oficines ubicades a Barcelona.

Els clients de Terrassa que vulguin mantenir el servei amb La Bolsera poden realitzar comandes a través de la pàgina online (www.labolsera.net) o al Tf.: 933171428

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manuel a setembre 28, 2018 | 13:45
    Manuel setembre 28, 2018 | 13:45
    Pode ser que algú fes un estudi de que passa a Terrassa, ens quedem sense establiments, pod ser el preu del lloguer, pod ser el sistema circulatori dels carrers? No ho se!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa