x
El cartell del Record Store Day | ASSOCIACIÓ EGARA ROCKS / HDS COLLECTORS

Terrassa obre les portes a una nova jornada musical amb concerts diürns. L’objectiu, celebrar el Record Store Day 2019, el dia dedicat a les botigues de discs independents d’arreu del món. Des de l’Associació Egara Rocks, juntament amb la botiga de discs de Terrassa Hdscollectors, i en col·laboració amb Record Store Day Spain, es vol fer d’aquest dia una festa, amb l’actuació gratuïta de bandes al Parc dels Catalans (Terrassa). Per suposat, hi haurà parada de discs on es podrà adquirir les novetats mundials exclusives i de tirada limitada que es llancen aquest dia.

L’origen d’aquesta celebració, provinent dels EEUU, rau en la reivindicació del paper de les botigues de discs com a agent cultural. Totes les botigues s’uneixen amb els artistes per celebrar l’art de la música, llançant discs/edicions exclusives per a aquell dia, resultant en una petita festa per a les (poques) botigues de discs que queden arreu.

Metallica va començar oficialment el Record Store Day a la botiga de discs Rasputín de San Francisco el 19 d’abril de 2008 i des d’aleshores el Record Store Day es celebra habitualment el tercer dissabte de cada mes d’abril a nivell mundial. A Espanya es celebra des del 2011.

De 10:00 a 20:30 — Parc dels Catalans (Terrassa)

Grups:

12:00 – The Sappy’s (grunge, Terrassa)

12:50 – The Wax (post Hardcore, Navarcles)

13:50 – Mal-Humorats (punk rock, Terrassa)

16:45 – Las Pésimas (garage rock, Terrassa)

17:35 – HEY! Canallas (old school punk covers, Terrassa)

18:30 – Alberto Inquieto (hip-hop, Terrassa)

19:30 – Judy G. Martin’s Trio (country-rockabilly, Sabadell)

Hi haurà barra amb begudes, cervesa artesana, parada de discs, i menjar que preparà l’establiment col·laborador Trattoria Roma. A més, a les 00:00 es farà un concert sorpresa al popular establiment Els Amics de les Arts, on es clourà la jornada amb sessió musical amb DJ’s fins les 03:00.

Nou comentari