MónTerrassa
Detingut per donar bitllets falsos de 20 euros a botigues de Castellbisbal
  • CA
Seu de la Policia Local de Castellbisbal
Seu de la Policia Local de Castellbisbal | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

La Policia Local de Castellbisbal va imputar, aquest dimecres al matí, una persona que presumptament volia introduir bitllets falsos de 20 euros als establiments comercials del municipi. Es tracta d’un home, veí de Masquefa, que ha passat a disposició judicial per delicte lleu d’estafa.

La caixera d’un supermercat del nucli urbà ha estat la que ha alertat dels fets a la Policia Local, després que l’home marxés del local a l’intentar pagar la seva compra amb un bitllet fals de 20 euros i ser descobert. La descripció donada per la treballadora va permetre als agents interceptar-lo a la Plaça de l’Església, amb un parell de bitllets falsificats de 20 euros, motiu pel qual s’han iniciat les diligències per delicte lleu d’estafa al Jutjat de Rubí.

Novament, la col·laboració ciutadana ha estat clau per poder fer l’actuació. En aquest sentit, la Policia Local insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa