MónTerrassa
Yuma i Goku, dos gossos inseparables i invisibles que busquen una nova llar

Yuma i Goku son dos gossos inseparables que comparteixen un mateix problema: s’han convertit en “invisibles” a ulls de les persones que arriben a la protectora de Terrassa a la recerca d’un nou membre de la família. Els anys van passant i ells continuen allà, a la gàbia, esperant una segona oportunitat que no arriba. Això preocupa els voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa, ubicat al camí de Can Coniller, 30.

“Necessiten espai per poder explorar i menjar-se el món”, lamenten els qui cada dia tracten amb ells dos.

Yuma s’ha convertit en la gossa més veterana del CAAD. Hi porta vivint tancada des del 2018, és a dir, ja farà cinc anys. Compta amb un problema afegit, com és lògic, la seva avançada edat. I és que ja en té 11. “Però té el cos gran i el cor estratosfèric”, asseguren els voluntaris. Afirmen que “al principi es mostra tímida i recelosa però quan va agafant confiança i se sent més segura, demostra al món com de bona i amorosa és”. La gossa és “pur amor” i se l’estima especialment perquè és molt fàcil tractar amb ella, “passeja tranquil·la, li encanta que la pentinin i que l’acariciïn”.

Els voluntaris han creat un vídeo per donar a conèixer la parella i així trobar nova llar:

La Yuma comparteix gàbia des de fa temps amb el Goku, un gos de vuit anys d’edat que té “molta energia i vitalitat, li agrada passejar i jugar”. Ells dos s’han convertit en una “parella de fet”, la més veterana del centre. Des del CAAD afirmen que “el fet de viure en una gàbia es fa molt més dur quan la seva mida és gran, ja que l’espai de què disposen (que ja de per si és ínfim), encara és fa més petit”.

Els voluntaris subratllen que “totes les adopcions són importants, però per als gossos que porten tants anys tancats, concretament des del 2018 en el cas de la Yuma, ho és encara més”. Per això, fan una crida enèrgica a buscar-los una nova família. Recomanen que el més ideal seria que fossin adoptats els dos junts, per evitar una separació traumàtica. “Busquem famílies que els donin una oportunitat de viure els seus últims anys de viure, lliures i feliços. No volem que morin sense conèixer una bona llar”, lamenten.

Aquelles persones interessades a conèixer-los millor poden dirigir-se a:

Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (Camí de Can Coniller núm. 30 – Nacional-150 a la altura del Km 15)

Telèfons de contacte: 937275059 / 937276841

[email protected]

Goku i Yuma, els dos en una gàbia des de fa anys, esperant una família | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa