MónTerrassa
WhatsApp prepara quatre grans canvis
  • CA

WhatsApp no ​​deixa d’actualitzar-se contínuament i de presentar noves funcions als seus usuaris. Amb l’arribada del bon temps i de cara a l’estiu, sembla que s’han animat i han decidit fer més canvis que mai a l’aplicació, segons explica ’20 minutos’. Entre ells, quatre molt importants i que poden marcar un punt d’inflexió a l’hora d’utilitzar WhatsApp a partir d’ara:

– Localització en temps real: És la novetat de la qual tothom parla últimament. A partir d’ara, WhatsApp tindrà un sistema de geolocalització pel que es podrà compartir amb els contactes, de manera individual o en grup, el lloc exacte en el qual un es troba. Aquesta funció es trobarà al menú ‘enviar ubicació’, tot i que es podrà desactivar si algú no la vol. No obstant això, ha aixecat molta polèmica pel fet que qualsevol contacte podria exigir la localització en temps real.

– Cancel·lació dels missatges enviats: Aquesta novetat fa temps que està en fase de proves i està molt a prop de ser aplicada de forma definitiva. Els últims detalls sobre aquesta funció van ser que finalment només hi hauria dos minuts per poder esborrar els missatges un cop s’haguessin enviat.

– Àlbums de fotos: La novetat més desitjada per a tots els usuaris. A partir d’ara no serà necessari enviar les fotos una per una, sinó que s’amplia la forma de compartir fotos a través de l’aplicació. Per a crear àlbums de fotos, el procediment serà molt similar al de Facebook.

– Nous estats: L’aparició de les ‘WhastApp Stories’ en lloc dels estats habituals crear molta controvèrsia entre els usuaris de l’aplicació. Finalment, es va optar per combinar els dos i ara aquests nous estats s’actualitzaran per compartir únicament text amb diferents fons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa