MónTerrassa
El teu 2018 segons els astres
  • CA

EL TEU 2018 SEGONS ELS ASTRES per l’Imma del Destí

Anem per una nova etapa que per cada un serà diferent, a veure com se us presenta!!

ÀRIES: serà un bon any en el que va relacionat en la feina i les propostes que se us puguin presentar en aquest aspecte. Tot això estarà lligat a un bon benefici en el camp econòmic, ara bé això no vol dir que no hagueu de fer res per aconseguir millorar, ja que si us esteu quiets no hi haurà res que es mogui. Les vostres accions seran definitives per poder tenir bons canvis i per accedir als beneficis que es preparen per vosaltres. A banda d’això és important tenir cura de la vostra salut i sobretot anar molt en compte amb les infeccions, ja que estareu propensos a arreplegar tots els virus que passin. Per combatre això només heu d’alimentar-vos bé i sobretot descansar, també és imprescindible una bona higiene i no fer abusos ni amb el menjar ni amb res. Ser previsor us pot estalviar molts maldecaps i malestars innecessaris.

TAURE: hi haurà molta estabilitat a casa i això us farà sentir molt segurs i bé. Com a cosa curiosa teniu la possibilitat d’adquirir alguna propietat o propietats, no us esvareu que no cal. Si es planteja i voleu feu-ho i sinó és millor que no us hi capfiqueu. En el camp de la feina teniu l’opció de fer canvis que són per pujar de nivell, tot i que us significarà un sobreesforç i una responsabilitat més gran de la que voldríeu. Sempre que es prenen decisions importants s’ha de ser conscient del que representen i del que suposen en el fet d’assumir els canvis. El més destacat de totes maneres al llarg d’aquest any és el bon rotllo que tindreu amb la família i a casa, aprofiteu bé aquest regal i mireu de ser conscients de que la família ho és tot i és amb qui has de comptar quan les coses van malament i gaudir sempre sobretot quan van bé.

BESSONS: podeu omplir l’agenda de contactes d’una manera fàcil ja que coneixereu a molta gent diferent i us serà senzill fer bones amistats. La vostra facilitat de paraula donarà peu a que tot sigui més lleuger i que sense cap esforç tot vagi agafant forma, serà un any on els vostres discursos poden fer molta feina i podreu convèncer a qui us convingui sense massa dificultat. També és un any per fer molts desplaçaments, potser no anireu molt lluny però si que us haureu de moure molt, feu el favor d’estar atents a la carretera i no despistar-vos que us podeu donar un espant i no cal. Si us proposen alguna història relacionada amb temes de l’estranger seria bo que hi paréssiu atenció ja que us poden aportar bons camins que potser no són directament per vosaltres però que a qui li afectin li aniran molt bé.

CRANC: al llarg d’aquest any hi haurà molta tendència a tenir por a tot, sobretot als canvis i a les coses diferents, heu d’intentar buscar la manera de trencar amb aquestes pors i ser més valents i directes a l’hora d’actuar. Les coses si no es proven no es saben i us demano que sigueu més atrevits. De fet els canvis que es veuen són per millorar i cal que no us deixeu perdre la oportunitat. Una altra de les coses que se us veuran afectades serà la confiança en vosaltres mateixos i també en els altres. Aquesta falta de confiança genera malestar i inseguretat que no va gens bé per poder viure tranquil. Heu de pensar que us heu de renovar i heu de voler viure el màxim de bé i sense cap mena de problema. Això es tradueix agafant alegria de la vida i somrient a tot el que es presenti sense tenir cap por i volent millorar.

LLEÓ: tindreu molt de recolzament de les vostres amistats en tot el que feu, si voleu fer alguna activitat haureu de comptar amb ells i no us fallaran perquè entendran que tot el que feu és per estar bé tant vosaltres com la gent que us envolta, de fet denotareu una responsabilitat molt destacada i la seguretat i la direcció que portareu serà la proba de que teniu clar cap a on aneu i què penseu fer. També dins la mateixa regla de tres tindreu el guapo pujat i això us donarà un valor afegit a la facilitat de connectar amb la gent i de fer que vagin una mica cap a on vulgueu vosaltres. Dintre de tots aquests aspectes tan bons hi ha un tema a tractar que és vital que n’estigueu al cas, és el tema dels abusos sobretot amb el menjar i el beure. No en tindreu mai prou i pot ser que tingueu algun problema d’empatx o bé d’acabar malament, tingueu cura.

VERGE: la sensació de que les coses no arriben i de que sembla que res no s’acabi de posar a lloc us farà sentir com que tot va lent i en realitat no és així. La vostra impaciència és la que us fa tenir aquesta sensació, llavors és bo que sigueu conscients d’això i no deixeu que us afecti més del necessari. Per altra banda teniu un any molt mogut en tema viatges i en qüestió de canvis bastant radicals, però bons. És un bon moment per fer passos importants i per prendre decisions que faran que la vostra vida faci un bon tomb. Amb els viatges se us obriran idees i possibilitats ben diferents i ben curioses que us poden fer agafar idees per enfocar els vostres canvis, essent així potser estaria bé que us poséssiu les piles per estudiar idiomes que se us donarà bé i us ajudarà a fer-ho tot més senzill i entretingut.

BALANÇA: la sensació de que us esteu fent grans serà molt marcada al llarg d’aquest any i sembla que tot us fa ser més responsables i més previsors. La necessitat de tenir-ho tot controlat i de voler que les coses siguin correctes us donarà un toc de serietat i de maduresa que no és massa comú en vosaltres. No vull dir amb això que sigueu uns irresponsables, però si que normalment us és fàcil esquivar els compromisos i ara us serà com més complicat de fer-ho perquè sentireu que heu de complir i us heu de portar com persones grans i responsables. De fet aquest any us podeu trobar en que hagueu de cuidar a persones d’edat avançada, intenteu ser dolços i sensibles, feu el que us agradaria que us fessin a vosaltres, ja que mai se sap quan es pot necessitar a algú, però feu-ho de bon cor que fingir es nota i fa mal.

ESCORPÍ: seria bo que us controléssiu les arrencades de caràcter, ja que sense voler se us escapen comentaris i expressions no massa positives per les persones que us envolten i de vegades feu més mal del que seria necessari. És tan senzill com respirar a fons abans de deixar anar les paraules. És possible que us plantegeu fer un canvi de casa o bé fer reformes allà on esteu vivint, si és així poseu-hi paciència perquè de vegades les coses no es poden fer tan ràpid i us atabalareu molt. El millor d’aquest any és que podeu fer diners d’una manera fàcil i això és un bon condicionant perquè tot us vagi millor, fins i tot en el camp de la feina, on serà normal que se us proposi fer alguna cosa diferent a la feina i que a banda de responsabilitat tingueu un sou més elevat. Us heu de fer valer però sense abusar que quedareu fumuts.

SAGITARI: hi haurà moments una mica complicats amb la figura de la mare, serà difícil la comunicació i no hi haurà manera de saber què voleu cap de les dues bandes. El més important en aquestes situacions és saber afluixar i deixar que la mare es deixi anar i sense discutir buscar la manera de fer veure la vostra postura. A vegades costa i d’altres vegades es pot arribar a una conversa ben interessant i ben productiva. El que més nerviosos us farà posar serà la necessitat de no parar quiets i la necessitat d’estar sempre actius amb mil coses al mateix moment. La sort és que el vostre saber fer i la vostra diplomàcia en la paraula us portarà a bones propostes i a lligar temes per progressar. Heu de comptar que també tindreu una vida sexual molt moguda si voleu, ja que de manera casi inesperada tindreu bones propostes també.

CAPRICORN: l’alegria amb la que ho portareu tot farà que us sigui molt senzill el funcionament de tot el que va relacionat amb la feina i en els estudis, la ment clara i les idees clares faran que us costi ben poc mantenir aquesta alegria i aquesta serenitat. Tindreu la sort de saber estar en cada moment a l’alçada i sabreu buscar la manera d’actuar correctament segons el moment i el tipus de persones amb les que tracteu, que el més probable és que siguin de classe una mica alta o millor dit persones amb més poder adquisitiu, cosa que us donarà facilitat de fer bons negocis i treure’n un bon rendiment. Heu de ser capaços de ser discrets sense perdre la simpatia. Aquest any us podreu refer bastant de totes les afeccions de salut que us afectaven, tot i que heu de ser valents i tenir ganes de canviar hàbits i cuidar-vos més.

AQUARI: és un any per fer negocis i per estabilitzar la vostra part més comercial i més mercantil. D’una manera fàcil se us donarà la possibilitat de trobar negocis de bon fer i per guanyar-hi diners. Estigueu al cas i busqueu aquestes oportunitats que val la pena. La única cosa és que estareu massa seriosos i això ho heu d’evitar, ja que tanta serietat us pot espatllar tot el negoci i també el bon rotllo. Treballar està bé però tampoc s’ha de ser tan ferm. A banda d’aquesta part més del dia a dia o més terrenal, haig de destacar la facilitat de que us trobeu amb situacions una mica fora del normal. Estareu molt sensibles i no seria d’estranyar que us passés alguna cosa diferent com el fet de sentir o veure algú que ja no està entre nosaltres. Si us passa no us heu pas de preocupar, ja que pot ser un cas esporàdic i sense rellevància.

PEIXOS: necessitareu estar tocant més de peus a terra, ja que us passeu el dia somiant truites, cosa que ja és bona però fins a un punt, no cal estar tot el dia mirant les musaranyes i estant distrets de la feina i de tot el que passa al vostre voltant. Moments de mirades perdudes i de no saber què esteu fent seran comuns, però hem de mirar d’estar més al cas de tot per estar més coherents i més centrats. En tema de salut hi poden haver una pluja de petites coses que toquin la moral però res excessivament greu. Si esteu una mica al cas del que feu us podreu evitar més d’una tonteria de les que després us recordareu i que no faria cap falta. Per tant heu ser previsors i mirar de cuidar el vostre cos i la vostra ment que també és important.

També pots llegir l’horòscop en francés clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa