MónTerrassa
S’elimina una zona d’aparcament al voltant de Sant Miquel de Toudell
  • CA
A la zona d’esbarjo del Camí Can Tarumbot s’ha arranjat el tancament de l’àrea
A la zona d’esbarjo del Camí Can Tarumbot s’ha arranjat el tancament de l’àrea | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

En els darrers dies, l’Ajuntament de Viladecavalls, a través de la brigada municipal, ha procedit a realitzar diversos treballs de manteniment i millora de l’espai públic. En l’àmbit de la senyalització viària, s’ha procedit a la col·locació d’un senyal de trànsit vertical de prohibició d’estacionament que ampliarà la visibilitat d’aquest element arquitectònic de Viladecavalls per tal de preservar l’entorn de l’ermita de Sant Miquel de Toudell.

Així mateix, s’ha reposat el senyal de cedir el pas situat entre el passatge de Sant Martí i el Camí de Can Boada de les Parentes, que havia caigut per l’impacte d’un vehicle. A les tasques anteriors, s’hi ha de sumar la reparació del paviment enfonsat en un tram del carrer Maria Mercè Marçal i de l’embornal ubicat al Camí d’Ullastrell, que estava malmès a causa del pas continuat de vehicles.

En la zona d’esbarjo del Camí Can Tarumbot s’ha arranjat el tancament de l’àrea i s’ha habilitat una nova porta d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. Una altra actuació ha estat la de l’arranjament d’un mur situat al c/ Pintor Sorolla afectat per l’impacte d’un vehicle.

Nou senyal de prohibit estacionar a l’entorn de l’ermita de Sant Miquel de Toudell.
Nou senyal de prohibit estacionar a l’entorn de l’ermita de Sant Miquel de Toudell. | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa