MónTerrassa
Premis per a tres alumnes de l’escola Roc Blanc de Viladecavalls
  • CA
Èric Riera i Lluc Torío de 6è (amb els diplomes) amb els seus companys de classe | Aj. Viladecavalls

!--akiadsense-->

Els alumnes de l’Escola Roc Blanc; l’Èric Riera i el Lluc Torío de 6è, i la Clara Torío de 3r, han estat premiats aquesta setmana en dos concursos escolars.

L’Èric Riera, alumne de sisè de primària va rebre el primer premi de prosa en la cinquena edició dels Jocs Florals del Vallès Occidental, celebrats el passat 16 de maig al Casal Pere Quart de Sabadell. L’Èric ha aconseguit aquest guardó amb el treball titulat “Enderroc”, presentat sota el pseudònim Sherlock en la categoria C del certamen. La Clara Torío de tercer de primària també va estar guardonada com a finalista en el mateix concurs literari.

Un tercer alumne de l’Escola Roc Blanc, el Lluc Torío de 6è, va rebre la medalla d’or de les “Proves Cangur” de Catalunya, el passat 15 de maig al teatre Poliorama de Barcelona, en obtenir el primer premi de la seva categoria d’aquest concurs de matemàtiques. Cal destacar que el Lluc va encertar el 100% de les proves, un resultat que només han aconseguit 20 alumnes dels 13.900 participants a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa