MónTerrassa
Persecució per Viladecavalls per atrapar dos lladres de cotxes
  • CA

La Policia Local de Viladecavalls ha detingut, després d’una persecució, dues persones acusades de diversos robatoris produïts en cotxes estacionats al municipi. Els fets es remunten al passat dissabte 13 de novembre, quan pels volts de les quatre de la matinada, un veí del barri de Can Trias va alertar la Policia Municipal que hi havia dos homes que estaven manipulant turismes que es trobaven aparcats a l’avinguda de Barcelona.

Cal dir que arran de diverses denúncies rebudes, des de l’Ajuntament s’havia decidit intensificar el patrullatge a la zona afectada. Gràcies això i a l’avís del veí, es van poder localitzar ràpidament els dos individus. Quan aquests van veure la presència dels agents van fugir a peu, i va començar així una persecució pels carrers de la urbanització. Finalment, es va aconseguir atrapar-los al carrer Pintor Greco.

A requeriment de la Policia Local, una dotació dels Mossos d’Esquadra es van presentar al lloc i van ajudar en la detenció. Els dos homes detinguts passaran a disposició judicial en els pròxims dies, i estan acusats d’un delicte de robatori amb força a una desena de vehicles de la zona de Can Trias.

Senyals per evitar conductes incíviques

D’altra banda, davant l’increment d’actituds vandàliques detectades amb el mobiliari urbà de parcs i jardins, i en l’entorn natural del municipi, l’Ajuntament ha començat a instal·lar senyalitzacions per demanar respecte i actituds cíviques. Aquests indicadors assenyalen aquelles conductes que “cal evitar” com abandonar deixalles o collir plantes, així com respectar les diferents propietats privades o la prohibició de banyar-se en dipòsits o basses en zones inundables. En total, s’han col·locat un total de vuit senyalitzacions i la seva ubicació es troba en: Camí de Can Buixeres, Camí Vell d’Ullastrell, baixada a la Riera de Gaià i zona verda que dona accés a aquesta, Camí del Suro, Camí de Can Sanahuja i Camí del Ferrocarril (entrada i sortida).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa