MónTerrassa
Millores en la seguretat del pati de l’escola Roc Blanc a Viladecavalls
  • CA

Aquest mes d’agost, dins de les obres que està realitzant l’Ajuntament de manteniment dels centres municipals, a l’Escola Roc Blanc, s’ha instal·lat la tanca perimetral de fusta dels patis d’educació infantil i s’ha deixat preparada una jardinera per a iniciar el projecte, sol·licitat per la direcció de l’escola, per fer una plantació de flors i plantes pels cursos de P3 a P5.

Amb aquesta actuació, s’ha millorat principalment la seguretat dels alumnes, ja que protegeix als infants del parterre que dóna al carrer i que té un pendent molt pronunciat. També s’ha retirat la palmera que hi havia a la jardinera de la pista de formigó de l’escola i s’ha deixat la terra preparada per tal de replantar-la al setembre.

En la pista de formigó de l’escola s’han substituït totes les relligues de la pista (50 metres lineals) per millorar la seguretat dels alumnes, ja que amb el pas del temps, havien sofert deformacions en el metall que podien produir sortints que facilitessin els entrebancs i caigudes dels alumnes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa