MónTerrassa
UiPV reclama que el bus M5 direcció a Terrassa circuli els dissabtes
  • CA

UiPV presenta aquest dijous en el ple ordinari del mes d’octubre una moció sobre la implantació del servei de bus de la línia M5 en direcció Terrassa els dissabtes. Així mateix, la proposta de resolució també contempla fer un estudi per un servei de transport a les urbanitzacions de Vacarisses on encara no hi arriba. L’agrupació municipal demana al govern que tingui en compte que encara hi ha nuclis de població allunyats del centre, on no hi arriba cap mena de transport que permeti desplaçar-se per fer les gestions bàsiques o per anar a la ciutat veïna de Terrassa, i per donar servei a molta gent gran que viu al municipi, la qual té dificultats per poder conduir i que en alguns casos han d’acabar marxant per no tenir aquesta opció de connexió.

Punts de la moció:

PRIMER. – Fer un estudi per la creació d’un nou servei de transport als nuclis de població on actualment no arriba el bus ni cap mitja de transport, en les següents zones (Els Caus, el Fresno, Pou Gran, Ca l’Oliva, la Farinera).

SEGON.- Adquirí el compromís d’incloure en els pressupostos de l’any 2020, una partida per la implantació del servei de bus tots els dissabtes.

TERCER.- Que el servei de bus de la línea M5 en direcció a Terrassa, els dissabtes, es posi en funcionament a partir del mes de Gener de 2020 estudiant la freqüència més adequada a les demandes de la població, a través si s’escau, d’una enquesta adreçada a tots els veïns i veïnes.

QUART- Publicar els acords a la web, a la Revista el Terme, a totes les entitats i associacions veïnals de Vacarisses.

Línia d'autobús M5 a Vacarisses
Línia d’autobús M5 a Vacarisses | TGO

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa