MónTerrassa
Una jove de Vacarisses, a un pas de la final del concurs “Tour Music Fest”
  • CA
Carmen Marín és membre del cor AIOST de Terrassa
Carmen Marín és membre del cor AIOST de Terrassa | Terrassa Òpera

!--akiadsense-->

Carmen Marín, membre del cor Terrassa Òpera AOIST i veïna de Vacarisses, ha estat admesa a la final espanyola del “Tour Music Fest – The European Music Contest” el concurs dedicat a la música nova, emergent i jove més important d’Europa. Marín, juntament amb els millors cantants, cantautors, rapers i júnior emergents de l’Estat participarà el 17 d’octubre a Alacant i el 19 i 20 d’octubre a Madrid en una final en què tots els participants tindran la possibilitat de guanyar 10.000 euros, beques al Berklee – College of Music i una gira internacional de concerts.

El Tour Music Fest – XII edició – és un certamen musical europeu dedicat als artistes emergents. Cada any, més de 28.000 artistes europeus participen i competeixen en un concurs l’objectiu del qual és la valorització de la cultura, el desenvolupament artístic del participants i l’intercanvi musical. Carmen Marín ha estat seleccionada en la categoria artística “Juniors” pel jurat del Tour Music Fest que després de l’etapa de Londres (UK) el 9 d’Octubre, arribarà a Alacant el 17 i a Madrid el 19 i 20 d’Octubre. La següents etapes seran La Valeta (Malta), Bisca (Suïssa), Roma (Itàlia). Serà una gira plena d’actuacions i d’artistes amb talent impacients de mostrar les seves capacitats.

Les audicions en viu del Tour Music Fest Spain tindran lloc a la Sala Feelings Karaoke d’Alacant i, pel segon any consecutiu, a la Sala Silikona de Madrid, importants locals que han vist actuar alguns dels artistes més famosos del panorama musical estatal. Des de les 13.00 fins a les 21.00 tots els artistes emergents espanyols que participen en el concurs actuaran en els escenaris de la Sala Feelings Karaoke i de la Sala Silikona. L’entrada és lliure i gratuïta per a tot el públic. En les pauses entre les diverses audicions s’ofereix la possibilitat d’assistir a les masterclass formatives del TMF que tenen com a objectiu aprofundir diversos aspectes tècnics i afavorir el desenvolupament artístic dels participants.

Els guanyadors de cada categoria obtindran una plaça per a la final europea del 7 de Desembre en el Auditorium del Massimo de Roma durant la qual els finalistes actuaran i competiran per a guanyar un contracte de patrocini de 10.000 euros, una gira promocional de concerts i beques pel Summer Programs el Berklee – College of Music que tendrà lloc a Boston (els Estats Units) en el 2020. A més, partners espanyols ofereixen als guanyadors de la final estatal de Madrid alguns premis com fer un concert a la Sala Silikona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa