MónTerrassa
Jesús Arasanz serà el candidat del PSC a l’alcaldia de Vacarisses
  • CA

Jesús Arasanz serà el candidat del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a l’alcaldia del municipi de Vacarisses per a les eleccions municipals del proper any 2023. Així ho va aprovar, per unanimitat, l’assemblea local del PSC el passat 13 de juny en una reunió extraordinària.

El candidat socialista assegura que “el nostre programa apostarà per ajudar els habitants del nostre municipi a millorar les seves condicions de vida i a afrontar els reptes climàtics que se’ns venen damunt”. Arasanz considera que “tenim un equip de persones molt preparat per a assumir i millorar la gestió d’aquest ajuntament, i aconseguir que per fi governi per a tothom”.

En aquest sentit, declara que algunes de les principals línies estratègiques de les propostes seran “prioritzar la inversió per a solucionar els problemes de subministrament d’aigua que un any més han tornat a ser protagonistes en el nostre municipi, i la millora de les condicions de les urbanitzacions, la majoria de les quals estan en un estat d’abandó important”.

Els socialistes volen doblar representació al consistori

Els socialistes expliquen que aspiren a “millorar els resultats obtinguts el 2019 i a doblar la representació al consistori” i anuncien que “les principals propostes per a la campanya de l’any que ve seran, per desgràcia, les mateixes que portem anys reclamant”.

Jesús Arasanz té 41 anys i és enginyer de professió

La candidatura d’Arasanz va ser ratificada el passat 14 de juny en un Consell de Federació amb la presència del Secretari de Política Municipal del Partit Socialista de Catalunya, Joaquín Fernández, i serà proclamada en un Consell Nacional extraordinari el proper mes de juliol. Jesús Arasanz és veí del poble, té 41 anys i és enginyer de professió, especialista en gestió de projectes i equips de persones, actualment al sector de les energies renovables i transició energètica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa