MónTerrassa
ERC porta la declaració d’emergència climàtica al ple de Vacarisses
  • CA

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Vacarisses ha presentat al ple de setembre tres mocions que esperen que tirin endavant amb el suport dels grups de l’oposició. La primera fa referència a la declaració de l’emergència climàtica i a establir tot una sèrie de compromisos per garantir la reducció de gasos d’efecte hivernacle, aturar la pèrdua de biodiversitat, creació d’una taula de treball per a Elaborar un Pla d’actuació etc. Així mateix es vol donar suport a la jornada de mobilitzacions per divendres dia 27, l’anomenada Vaga pel Clima.

La segona moció fa referència a donar suport a les ONG que treballen en el rescat i salvament al Mediterrani, “considerant l’actitud de la Unió Europea com una vergonya davant de la mort de persones migrades en el seu intent d’arribar a Europa fugint de guerres, fam, etc”, exposen.

I la tercera moció és per donar suport a la llei 24/2015 contra el tall de subministrament a les famílies amb deute. Aquí exigim la condonació del deute acumulat per les persones protegides per la llei 24/2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa