MónTerrassa
Ullastrell aprova les ordenances fiscals per al 2021
  • CA

L’Ajuntament d’Ullastrell va celebrar un ple ordinari aquest dimecres passat. En els punts de l’ordre del dia hi havia el Protocol de detecció, prevenció i actuació davant de situacions d’assetjament per raons de gènere, orientació sexual o expressió de gènere. També es va aprovar definitivament el Reglament municipal de prestacions econòmiques de caràcter social que regula les ajudes públiques de l’atenció a les persones.

En l’àmbit del medi ambient el ple va acordar aprovar la adhesió a l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva del Porta a Porta i a l’Associació de Municipis i Entitats per a l’Energia Pública. Ambdues entitats han de servir a l’Ajuntament per impulsar polítiques mediambientals i poder accedir a assessoraments i compres agregades.

El ple va donar llum verda a l’adjudicació provisional del local comercial de nova creació a l’edifici del Progrés que s’espera que ben aviat pugui començar a oferir els seus serveis. També es va aprovar definitivament el Planol de delimitació de les urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals.

En l’àmbit econòmic van tirar endavant les ordenances fiscals que regiran en l’exercici 2021. Des del govern exposen que “no s’han augmentat els tipus impositius” i, a tall d’exemple, “s’han adequat algunes demandes com els descomptes a la deixalleria per al seu ús durant 12 mesos o l’exempció de les taxes de comunicació prèvia i ocupació de via pública en cas de projectes de renovació de façanes en el casc urbà”. Excepte aquest darrer punt, tots els punts proposats pel govern municipal van ser aprovats per unanimitat i per tant van rebre els vots a favor dels dos grups del consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa