MónTerrassa
Problemes geotècnics obliguen a aturar les obres de la C-243c
  • CA
Obres a la carretera C243c
Obres a la carretera C243c | J.P.

!--akiadsense-->

Aquest dimarts, el govern d’Ullastrell va rebre l’avís de problemes amb el Projecte de Millora de la C-243c. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va informar-los que a causa d’uns problemes amb el terreny de la fonamentació s’haurà de refer el projecte i cercar noves solucions tècniques i administratives per seguir amb les obres.

Segons ha explicat l’alcalde Jaume Puig, l’estudi geotècnic d’aquest terreny no ha donat els resultats òptims per a la fonamentació. Per tant, se’ls ha informat que l’obra queda aturada fins a la redacció del nou projecte i les afectacions de mobilitat previstes queden sense efecte fins a nou avís.

El Departament es va comprometre a fer arribar a l’Ajuntament la informació sobre la previsió i noves dates de reinici de les obres que es preveu en diversos mesos. La Generalitat també va informar que tot i aquesta aturada, la resta de les obres de millora de tota la carretera segueixen endavant. També es va parlar de les afectacions a la rotonda en l’eix d’unió entre les dues carreteres. L’acord amb Territori és estudiar mesures provisionals per facilitar la incorporació a la C243 i a realitzar els estudis tècnics i econòmics durant el 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa