Marina BB Face actuaran aquest diumenge | Marina BB Face

!--akiadsense-->

Aquests són els actes relacionats amb la música que tindran lloc durant la Festa Major d’Ullastrell que s’inicia aquest dissabte dia 12 d’agost:

El dissabte 12 d’agost cal destacar la Nit Jove al pati de les Moreres, en què, a partir de les onze de la nit hi intervendran els grups La Família Torelli, que interpreta un estil ska-soul, i Intershow, que fa versions de punk-rock dels anys 80 i 90. Per acabar la vetllada hi haurà una sessió de dj’s amb P de Paku.

La Nit de Soul, Reggae i Ska del diumenge 13, comptarà amb les bandes Marina BB Face, amb estil funk-soul, i Soweto, amb un estil ska de Jamaica. La festa acabarà amb una sessió de dj’s. Cal recordar que aquest esdeveniment començarà a dos quarts d’onze a la Serra.

Dilluns 14 serà el dia del concert de Sound Six, que tindrà dues sessions: una a les set de la tarda i la segona a dos quarts de deu de la nit, ambdues a la sala d’Actes del Casal. La formació presenta el seu nou CD Moments. Les entrades costaran cinc euros i es poden adquirir a l’Ajuntament en horari d’oficina a partir del 7 d’agost. Fins el dimecres 9 la venda serà reservada per a persones empadronades a Ullastrell, però el dia 11 d’agost s’obrirà a tot el públic.

El mateix dilluns encara comptarà amb una altra proposta musical per escollir. Es tracta de la Nit de Rumba, amb l’actuació de La Flor del Otro, Ojo de Buen Cubero i una sessió de DJ Pumocat. Per finalitzar la festa, dimarts hi haurà la darrera actuació musical de la mà de l’orquestra Traveling, a dos quarts d’onze de la nit a la Serra.

Nou comentari

Comparteix