MónTerrassa
Junts fa pinya amb el govern d’Ullastrell per combatre el coronavirus
  • CA

El Grup Municipal de Junts per Catalunya d’Ullastrell ha emès un comunicat en relació amb la investigació oberta per la Fiscalia de Terrassa a la residència geriàtrica d’Ullastrell. L’agrupació transmet el seu condol i escalf a les famílies afectades i desitja una ràpida recuperació a residents i treballadors. D’altra banda, el grup valora “positivament” la gestió que està duent a terme el govern municipal per fer front a la pandèmia provocada per la Covid-19 a tot el municipi i en especial a la residència geriàtrica privada d’Ullastrell.

Agraïm l’esforç i la voluntat d’informar el grup de l’oposició; des del primer dia ens hem posat a disposició de l’Alcalde i del govern municipal d’Ullastrell per ajudar i treballar junts per fer front a la pandèmia. En aquest sentit, ens trobem davant d’una crisi sanitària, social i econòmica provocada per la Covid-19 i Ullastrell no n’està al marge. Per aquest motiu, Junts per Catalunya ha optat per deixar de banda la política i posar-nos al costat del govern municipal per ajudar en el que faci falta”, subratllen.

Junts manifesta que la prioritat del poble ha de ser “mobilitzar tots els nostres recursos municipals per a contenir l’emergència sanitària, estar al costat de les persones contagiades, de les persones que han superat el virus, de les famílies que han viscut un dol, minimitzar al màxim la transmissió del virus i donar eines i suport a totes les persones que lluiten en aquest front”.

Pel que fa a la investigació oberta per la fiscalia de Terrassa a la residència d’Ullastrell, el grup municipal vol manifestar que “volem ser prudents i respectuosos amb la crisi sanitària viscuda al centre geriàtric, per respecte als residents i famílies, treballadores i direcció del mateix. Cal deixar treballar al Ministeri Públic per tal que esclareixi els fets amb una investigació que respecti tant la presumpció d’innocència dels responsables de la residència, com els drets dels afectats per presumptes faltes de diligència, si aquest fos el cas. Ens posem a disposició del Ministeri Fiscal i de l’Ajuntament d’Ullastrell”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa