MónTerrassa
Una altra despesa innecessària
  • CA
El regidor Raúl Méndez García
El regidor Raúl Méndez García | Junts per Ullastrell

!--akiadsense-->

En l’últim trimestre de l’any, a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Ullastrell, se li va ocórrer fer una inversió de 60.000€ en la urbanització de Ca Amat i La Vall, després que l’associació de veïns es passés anys reivindicant inversions.

Doncs bé, no se’ls ocórrer una altra cosa que fer un procés participatiu que l’organitzen persones externes a l’Ajuntament, les quals s’ocupen d’organitzar reunions veïnals i activitats, on el resultat final és un informe que lliuren a l’Ajuntament. Un informe que el Consistori no té cap obligació a executar-lo, com ha passat amb els processos participatius de remodelació del carrer Serra i de la zona esportiva municipal.

Doncs bé, aquest procés participatiu, té un valor d’entre 5.000 € i 6.000 €. Realment és necessari realitzar aquesta despesa? No seria preferible estalviar-se aquests diners i que el mateix equip de govern al costat de l’associació de veïns realitzés aquestes reunions i d’aquesta manera ser més àgils i tenir la informació de primera mà sense intermediaris?

A Ca Amat i La Vall, tenen la sort de tenir una Junta de veïns, la qual dedica moltes hores a fer i revindicar els drets dels veïns, persones que viuen el dia a dia els problemes d’aquesta urbanització i són coneixedors de l’opinió de la gran majoria dels residents.

Sembla que per a l’actual equip de Govern això no serveix per a res, al contrari, fa la sensació que els molesta i que el procés participatiu sembla ser un altre pas de l’Ajuntament per deixar en segon terme a aquesta associació. Tenim un equip de govern que cobra una mensualitat per exercir el seu treball, en part, delegat a la figura de l’assessora política, fent que la despesa sigui superior.

En definitiva, més diners per als polítics, pujar impostos, delegar la feina i fer el que jo vulgui, aquest sembla ser el camí triat per l’actual govern municipal.

Raúl Méndez García

Regidor de Junts per Catalunya Ullastrell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa