MónTerrassa
L’alcalde d’Ullastrell, baixa per a les Festes de Serralavella

L’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig, causa baixa per a les Festes de Serralavella que comencen aquest dimecres, 23 de març, i s’allarguen fins diumenge, dia 27. Ho ha anunciat ell mateix a través de les xarxes socials, en què ha comunicat que ha donat positiu per Covid-19 i que, per tant, haurà d’estar confinat a casa. “A Ullastrell estem de festa! Enguany però no podré compartir-la amb vosaltres per culpa del maleït Covid. Gaudiu d’aquests dies!”, ha subratllat.

Puig ha manifestat a Món Terrassa que preveu no poder sortir de la llar familiar en els pròxims set dies. L’alcalde és simptomàtic, ja que presenta un quadre febre i malestar general, tot i així espera que vagi de baixa ràpidament i la setmana vinent poder tornar al despatx i ja poder estar a peu de carrer. Igualment, ha recordat que encara que no pugui ser-hi presencialment, continuarà treballant des de casa i exercint les tasques corresponents.

Les Festes de Serralavella comencen dimecres, a les onze del matí, davant de l’Ajuntament amb la rebuda de la Vella Quaresma per part de les autoritats locals. Hi haurà una mostra de les banderes realitzades pels alumnes de l’escola Serralavella i el Cucut. Tot seguit, es llegirà el Pregó i es farà la tradicional cantada. L’acte d’inici clourà amb un espectacle de circ a càrrec de Ton Muntané. A la tarda, ja a la sala de les orentes del Progrés Espai Cultural, “conte va, conte ve” amb la Vella Quaresma, i posteriorment, xocolatada popular i cantada de Serralavella per tot el poble, amb la recollida de caramels, ous i fruits secs per part dels infants participants. Dijous, dia de descans, i la xerinola continua a partir de divendres i fins diumenge, amb concerts, espectacles, fires i concursos.

Pots consultar el programa d’activitats i més informació clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix