L'Impro-claustre ofereix la possibilitat de gaudir d'una visita única

L’Impro-claustre ofereix la possibilitat de gaudir d’una visita única | Mané Espinosa

Sant Cugat del Vallès disposa d’un ampli patrimoni cultural que no deixa indiferent el visitant. Sense cap dubte, un dels imprescindibles és l’impressionant claustre del Monestir. Un espai que ara es pot visitar d’una manera singular que farà les delícies de grans i petits.

Es tracta de la visita Impro-claustre al Monestir. Una experiència en la qual el visitant és qui crea la seva pròpia visita, formant part d’una experiència única i exclusiva. I és que la visita Impro-claustre del Monestir no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l’atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l’eix iconogràfic dels capitells del Claustre. És per això que la visita serà única, no es tornarà a repetir, ja que són els mateixos visitants els que marquen els temes que explicarà el guia.

La visita es pot fer cada diumenge a les 12 hores, i la sortida arrenca al mateix claustre, amb una durada d’una hora. El preu de l’activitat és de 5 euros per persona, i gratuïta per als menors de 7 anys. No dubteu en participar-hi!

El Monestir de Sant Cugat un dels conjunts d'escultura romànica més importants de Catalunya i del romànic

El Monestir de Sant Cugat un dels conjunts d’escultura romànica més importants de Catalunya i del romànic | Mané Espinosa

Impressionants vistes des del campanar

D’altra banda, i per als que preferiu una visita més convencional, cada dissabte a les 10 hores, es pot participar de la visita Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona. Una proposta que us ofereix la possibilitat de descobrir la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre romànic. A més, el visitant pot recórrer l’església i endinsar-se en el seu espai més desconegut, passejant per sobre de les capelles laterals, sota la coberta de la quarta nau.

La visita inclou també pujar al campanar, des d’on es pot observar el Monestir des d’una altra perspectiva, així com les fantàstiques vistes sobre Sant Cugat, i una impressionant panoràmica de Montserrat, el Montcau i Collserola.

La visita, que arrenca des de l’Oficina de Turisme, té una durada d’una hora i mitja, i el preu és de 5 euros per persona, i gratuïta per als menors de 7 anys.

Si en voleu saber més sobre aquestes i més propostes, us podeu adreçar a l’Oficina de Turisme, ubicada a la plaça d’Octavià, número 10, trucant al telèfon 936 759 952, o enviant un correu a turisme@santcugat.cat

I no us perdeu tot el que us ofereix Sant Cugat visitant la pàgina web de Turisme.

Nou comentari