MónTerrassa
Desactivada la recerca de la dona de Terrassa desapareguda a Vilassar
  • CA

Aquest dimecres al vespre els Bombers s’han activat amb 13 dotacions per col·laborar en la recerca d’una egarenca que es trobava a Vilassar de Mar, i que va desaparèixer el passat dia de Sant Esteve. Voluntaris que l’estaven buscant haurien escoltat crits d’auxili a la zona de la Pedrera (Teià). La recerca s’està fent al voltant del Mirador de la Cornisa, a la serralada litoral. Es tracta d’una zona forestal amb tot de pistes per fer excursions.

S’ha activat els GRAE de muntanya i GRAESub, ja que a la zona sembla haver-hi pous. També hi ha el Grup Caní de Recerca GCR, el Grup Operatiu de Suport GROS i el Punt de Trànsit, per distribuir tasques i sectors de recerca als #bomberscat participants.

A les 21.50 h, Bombers ha comunicat que desactiva la recerca per manca d’indicis que indiquin que la dona de Vilassar és en aquesta zona. S’ha rastrejat l’àrea al voltant del Mirador de la Cornisa amb el Grup Caní de Recerca GCR i el GRAE. També s’ha revisat un dipòsit d’aigua de la zona, i enlloc s’hi ha trobat res; ni tan sols objectes de la zona. Tampoc no hi ha hagut retorn a les crides que ha fet el personal de la recerca. Bombers assegura que hi tornaran si hi hagués algun nou indici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa