MónTerrassa
Un vianant ferit en un atropellament a l’avinguda d’Àngel Sallent
  • CA

Un vianant ha resultat ferit en un atropellament a l’avinguda d’Àngel Sallent, a primera hora del matí d’ahir dimarts 29 de març. Un vehicle ha donar un cop al vianant sense voler, però la persona va resultar ferida i ha hagut de ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de nou del matí, a a l’avinguda d’Àngel Sallent, a l’alçada amb el carrer de Blasco de Garay. El 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que acabava de tenir lloc un accident de trànsit, i en rebre l’avís, una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, la dotació va comprovar que el vehicle havia donat un cop al vianant amb el mirall retrovisor i que aquest havia resultat ferit, motiu pel qual es va requerir l’assistència d’una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Més tard, va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més successos

El passat 24 de març al matí un cotxe també va atropellar un vianant quan aquest es trobava creuant la rambla a l’alçada del carrer de Provença, a la cantonada amb el Centre Cívic Municipal President Macià. La Policia Municipal de Terrassa va comprovar que el vianant havia resultat ferit en l’accident. Els fets van tenir lloc a les 6:26h. El 112 va informar a la Policia Municipal de la ciutat que acabava de tenir lloc un accident de trànsit a la rambla de Francesc Macià amb un vianant implicat, i en rebre l’avís, una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc. En arribar, van comprovar que el vianant havia resultat ferit i van avisar una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques perquè vingués a atendre’l. Mentre esperaven l’arribada de l’ambulància, els agents van confeccionar l’informa tècnic d’accidents. Quan va arribar l’ambulància, el vianant va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa