MónTerrassa
Un vianant ferit en un atropellament a la rambla de Francesc Macià
  • CA

Un cotxe que circulava per la rambla de Francesc Macià de Terrassa va atropellar un vianant quan aquest es trobava creuant la rambla a l’alçada del carrer de Provença, a la cantonada amb el Centre Cívic Municipal President Macià. La Policia Municipal de Terrassa va comprovar que el vianant havia resultat ferit en l’accident.

Els fets van tenir lloc ahir dijous 24 de març a primera hora del matí, exactament a les 6:26h. El 112 va informar a la Policia Municipal de la ciutat que acabava de tenir lloc un accident de trànsit a la rambla de Francesc Macià amb un vianant implicat, i en rebre l’avís, una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, van comprovar que el vianant havia resultat ferit i van avisar una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques perquè vingués a atendre’l. Mentre esperaven l’arribada de l’ambulància, els agents van confeccionar l’informa tècnic d’accidents. Quan va arribar l’ambulància, el vianant va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Més successos

Aquest dijous 24 de març la Policia Municipal de Terrassa ha iniciat una persecució de pel·lícula pels carrers de Terrassa per atrapar un conductor que circulava drogat i sense el carnet de conduir amb una altra persona de copilot a dins del cotxe. El conductor va fer cas omís d’una dotació de la policia municipal que li havia demanat que s’aturés, i va intentar fugir a tota velocitat.

La patrulla policial va alertar d’aquest fet la resta d’unitats i uns minuts més tard, una altra dotació va aconseguir aturar el vehicle escàpol més avall de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Jiloca. Quan van arribar als agents que havien demanat l’alto es van trobar una sorpresa: la persona que havien identificat prèviament no viatjava com a conductor, sinó que ara es trobava al lloc del copilot. Li van realitzar el drogo-test i va donar positiu en haixix. L’home va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa