MónTerrassa
La ventada del cap de setmana provoca diversos danys a Terrassa
  • CA
Danys per la caiguda d'una façana en una empresa del carrer Miño
Danys per la caiguda d’una façana en una empresa del carrer Miño | Bombers Viladecavalls

!--akiadsense-->

La Policia Municipal de Terrassa ha realitzat una seixantena d’intervencions a causa del fort vent al llarg d’aquest cap de setmana. D’aquestes intervencions, destaca la que va tenir lloc divendres, a les 13.11 h, al carrer del Pintor Torras, amb el carrer de Mossèn Josep Moncau, on un envà pluvial d’una façana estava a punt de caure a la via pública. Els agents van regular el trànsit mentre els efectius de Bombers treballaven per evitar que l’envà caigués i causés danys. També divendres, a les 16 h, la Policia Municipal va intervenir en el despreniment d’una façana al carrer del Miño, amb el carrer del Guadalquivir, que va afectar el cablejat elèctric i tres vehicles estacionats. Una dotació policial va tallar el carrer mentre es retiraven les restes del despreniment i es senyalitzava la zona.

El matí de dissabte, es va intervenir al carrer del Pigot a causa d’un arbre a punt de caure. També es va actuar, juntament amb Bombers, en l’alerta per una planxa metàl·lica a punt de caure al carrer d’Arenys de Mar, amb l’avinguda del Parlament, i en l’alerta per una palmera a punt de caure al carrer de Prat de la Riba, havent de fer-se tasques de regulació del trànsit senyalitzar la zona.

Pel que fa a diumenge, els agents van intervenir, juntament amb Bombers, en una alerta per una biga de formigó que penjava d’una façana del carrer de Solsona, amb el carrer d’Olot. Els agents van tallar el carrer mentre els efectius de Bombers treien la biga i la posaven en un lloc fora de perill. També es va intervenir en la caiguda de dues planxes despenjades d’una obra que obstaculitzaven la circulació al carrer del Mussol, i en un avís per una xapa metàl·lica que penjava d’una façana del carrer del Doctor Salvà, amb el carrer de Galvani. En aquest cas, els agents van requerir la presència d’una dotació de Bombers, que van sanejar la façana per evitar que la xapa caigués

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa