MónTerrassa
El vandalisme s’acarnissa amb un WC portàtil de Can Parellada
  • CA
Així ha quedat el WC de la parada d'autobús de plaça Joan Santamaria
Així ha quedat el WC de la parada d’autobús de plaça Joan Santamaria | @CanParelladaT

!--akiadsense-->

Nou acte de vandalisme a Can Parellada. Aquest divendres, la brigada de l’Ajuntament de Terrassa havia restaurat el lavabo portàtil ubicat a la parada d’autobusos de la plaça Joan Santamaria. Poques hores després, era plàstic fos. No és la primera vegada que aquest mobiliari és víctima del vandalisme. L’anterior va córrer la mateixa sort.

Els veïns lamenten que aquesta situació no s’atura i critiquen que la presència policial, tant d’agents municipals com de Mossos, és escassa. “No treuen el nas mai. I ho faran quan ens haurem de lamentar de debò”, subratlla @CanParelladaT, un dels comptes més actius que denuncia l’incivisme i els problemes del barri. “Als veïns no ens preocupa el WC en si, el que ens preocupa és el vandalisme i incivisme que portem observant i patint d’un temps en sa. Sense parlar del tema mascaretes, sorolls, bars, botellons, brutícia cotxes abandonats, fumar porros a la vía pública”, exclamen.

Si l’estratègia és d’anar reposant el WC mentre els cremen fins que se’n cansin, no sembla efectiva. Aquest ja és el tercer. La solució passa per enviar patrulles policial amb efecte disuassori com hem demanat reiteradament”, manifesten.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa