MónTerrassa
Un fittipaldi perd el control del vehicle i s’encasta contra el mur d’una casa
  • CA

A les quatre de la tarda d’aquest dimecres, dia 21 de juny, el servei d’emergències del 112 va reclamar un cotxe patrulla de la Policia Municipal de Terrassa al carrer de la Carena del Mas Bellver, a l’alçada del carrer del Mas Branca, on un turisme havia impactat contra el mur exterior d’una torre. Al lloc hi havia dos camions del Cos de Bombers i una ambulància, ja que el conductor havia resultat ferit.

Els agents van comprovar que el conductor estava probablement afectat per la ingesta d’alcohol, per la qual cosa se’l va instar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, a les que s’hi va negar. Finalment, va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on se’l va informar que s’instruirien diligències perquè havia conduït un vehicle de motor sota la influència de l’alcohol i perquè s’havia negat a fer les proves d’impregnació alcohòlica.

L’accident es podria haver produït per un excés de velocitat i pèrdua de control del vehicle, fins a col·lidir contra el mur de l’habitatge. L’impacte va causar el despreniment de diversos trossos del mur, danyant un vehicle de l’interior de la propietat afectada, així com un fanal d’enllumenat públic. Es va demanar al servei corresponent la reparació del fanal, i una brigada d’Eco-Equip per netejar la zona. Es van col·locar diverses tanques d’abalisament en el mur afectat per barrar el pas a la propietat privada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa