MónTerrassa
Trompa i fent esses, es nega a bufar i acaba detingut
  • CA

Un conductor de Terrassa va acabar detingut després de negar-se a bufar en la prova d’alcoholèmia. L’individu havia estat aturat per una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa després de trobar-se’l fent esses per al barri de Ca n’Anglada. Els fets van passar la matinada d’aquest diumenge, 19 de desembre, quan una dotació que estava realitzant patrullatge ordinari va observar un vehicle circulant de forma totalment erràtica per al carrer Doctor Aymerich i Gilabertó. Eren gairebé les quatre de la matinada, i el turisme va ser interceptat en la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona.

Els agents van procedir a identificar el conductor. Va ser així, en comprovar la documentació pertinent, com van saber que a aquest no li constava cap permís de conduir. A més, parlant amb ell van tenir clar que anava sota els efectes de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu es va decidir realitzar-li la prova amb l’etilòmetre estimatiu. Els resultats van esvair dubtes: va donar positiu amb 0,83 mg/l (recordem que el màxim és 0,25 mg/l). Tanmateix, en voler fer-li les proves amb l’etilòmetre evidencial, el conductor va provocar l’error, en reiterades ocasions, de manera intencionada, negant-se a bufar. Per aquest motiu, va acabar detingut i traslladat a comissaria per prendre-li declaració i repetir les proves.

Un detingut amb ordre de crida i cerca

D’altra banda, la matinada del dissabte 18 de desembre, pocs minuts abans de la una, dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa van ser alertades de xivarri al carrer del Doctor Turró, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. En arribar-hi, els agents van veure un grup de persones que estaven causant molèsties. Van procedir a identificar-les. Va ser així que van comprovar com una d’elles tenia una ordre de crida i cerca, motiu pel qual va ser detinguda i traslladada a dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa