MónTerrassa
Troben una dona assassinada a prop del cadàver del presumpte homicida, un veí de Terrassa

Una dona ha sigut assassinada aquest divendres a la matinada i el seu cos s’ha trobat, completament cremat, en una zona de matolls. A uns 150 metres hi havia un cotxe i a dins s’ha trobat el cadàver del seu presumpte homicida. La principal hipòtesi indica que l’home s’ha suïcidat després d’haver comès el crim masclista, escanyant-se ell mateix amb el cinturó de seguretat del vehicle. També hi havia una nena de dos anys amb cremades als braços i les cames però viva. Segons les primeres informacions, seria la filla del suposa homicida, veí de Terrassa.

Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest estrany cas cap a les tres de la matinada, quan s’ha detectat el que semblava un incendi de matolls a Sant Vicenç de Castellet (Bages). De fet, els veïns havien alertat una estona abans la policia que hi havia un cotxe fent maniobres brusques a la zona, com si fes “rally”, segons han explicat al El Món els testimonis que viuen a la masia del costat. Un altre veí ha sentit crits d’una criatura. Finalment, han vist una forta flamarada i han arribat les patrulles, que han trobat un escenari macabre.

Al punt que estava en flames hi havia el cadàver de la dona, completament calcinat, i a uns 150 metres han acabat trobant, enmig de la vegetació, el cotxe, on hi havia l’home mort i la criatura, amb cremades als braços i a les cames. Tot fa pensar que les cremades de la criatura serien accidentals, possiblement perquè s’hauria acostat massa al foc on cremava el cadàver de la dona. La vida de la nena no corre cap perill, tot i que està ingressada en un hospital i que el cas li pot deixar fortes seqüeles psicològiques.

Investigadors dels Mossos d'Esquadra examinen el cotxe on s'ha suïcidat el presumpte homicida del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.
Investigadors dels Mossos d’Esquadra examinen el cotxe on s’ha suïcidat el presumpte homicida del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.

La policia investiga els fets com un crim masclista amb el suïcidi posterior del presumpte homicida. Tot i que sembli estrany, el fet que l’home hagi mort asfixiat amb el cinturó del vehicle no els fa descartar el suïcidi: fa uns anys ja van tenir un cas semblant a Badalona, on van arribar a pensar que es tractava d’un homicidi, però es va considerar impossible perquè el cotxe estava tancat per dins. Ara mateix, el fets de Sant Vicenç són massa recents, però, per tenir-ne certeses al 100%.

La principal hipòtesi és que la víctima també era veïna de Terrassa, i que es tractava d’una família. Però la identificació oficial de la dona serà més lenta perquè el cos està calcinat. Per això tampoc es descarta que la nena sigui filla de l’homicida suïcida però no de la dona assassinada.

El lloc on s'ha trobat, cremat, el cos de la víctima del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.
El lloc on s’ha trobat, cremat, el cos de la víctima del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.

Els equips investigadors dels Mossos d’Esquadra, d’homicidis i de la policia científica, encara treballen a l’escena del crim, força complexa. I poc després de les 10 hores ha arribat el jutge de Manresa de guàrdia.

L'arribada del jutge de Manresa que dirigirà la investigació del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.
L’arribada del jutge de Manresa que dirigirà la investigació del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.

Una hora i mitja després, poc després d’un quart de dotze, s’ha pogut fer l’aixecament dels cadàvers. La funerària s’ha endut els cossos de la dona assassinada i del presumpte homicida cap al dipòsit de cadàvers, on els forenses els faran l’autòpsia.

La funerària s'endú els cadàvers del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet, el de la víctima i el del presumpte homicida / Q.S.
La funerària s’endú els cadàvers del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet, el de la víctima i el del presumpte homicida / Q.S.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa