MónTerrassa
Troben més de 2.400 plantes de marihuana en un pis de Terrassa
  • CA
Plantació de marihuana del pis de Terrassa
Plantació de marihuana del pis de Terrassa | Mossos d’Esquadra

!--akiadsense-->

A principis del mes de desembre els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van tenir coneixement que en un habitatge del carrer Pamplona s’hi podria estar cometent un acte delictiu relacionat amb un delicte contra la salut pública. Els agents van iniciar una investigació que va permetre corroborar aquests extrems, per aquest motiu van demanar al jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa una sol·licitud d’entrada i registre per aquest domicili.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, l’entrada va estar autoritzada pel dia 18 de desembre i es va realitzar a les 14.30 hores. Fruit de l’operació es va desmantellar una plantació de marihuana de 2400 plantes i més de 100 bombetes d’alta potència per tal de facilitar el creixement de les plantes. Al lloc van ser detinguts els responsables de la plantació, dos homes, germans, de nacionalitat espanyola de 21 i 24 anys i veïns de Terrassa.

Un tècnic de la companyia elèctrica va poder certificar que havia els autors haurien manipulat l’escomesa elèctrica de manera que se’ls ha imputat dos delictes: contra la salut pública en la seva vessant del tràfic i un altre de defraudació de fluid elèctric. Els detinguts han quedat en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l’espera que el jutge els citi pel corresponent judici. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa