MónTerrassa
Tres ferits i danys en una façana i un pal telefònic en un accident
  • CA

Un accident de trànsit va deixar ahir tres persones ferides i danys en el mur d’una façana i en un pal telefònic. Els fets van tenir lloc ahir al migdia, quan dos vehicles van xocar al carrer d’Itàlia, cantonada amb el carrer d’Holanda, al barri de Can Parellada. Una trucada va informar de l’accident exactament a les 12:35h del migdia, i en rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va acudir fins al lloc indicat.

En arribar, els agents van comprovar que les tres persones implicades en l’accident havien resultat ferides i que la col·lisió havia causat danys en el mur d’una façana i en un pal telefònic. Així doncs, la policia va activar Egarvia, que va realitzar les tasques per retirar els dos vehicles, i el SEM, que va atendre a les tres persones ferides.

Totes tres persones va requerir un trasllat en centres hospitalaris, dues a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i a la tercera a l’Hospital de Terrassa. La dotació de policia també va activar Eco-Equip per netejar la calçada de les restes despreses dels vehicles a causa de l’impacte.

Ferida la conductora d’un ciclomotor en xocar amb un turisme

Una dona va resultar ferida ahir a primera hora de la tarda en col·lisionar contra un turisme. El 223 va informar a les 15:05h de l’accident de trànsit, i va aclarir que es tractava d’una col·lisió entre un ciclomotor i un turisme a l’avinguda de Béjar, amb el carrer del Dibuixant Avellaneda. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc, i en arribar va identificar les parts implicades en l’accident i va comprovant que la conductora del ciclomotor havia resultat ferida. Una unitat del SEM la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accidents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa