MónTerrassa
Tres veïns de Terrassa detinguts per extorsionar un empresari de Màlaga
  • CA

La Policia Nacional ha detingut a tres homes per presumptament extorsionar a un empresari de Màlaga. Els tres detinguts van exigir a l’home diners i el van amenaçar que anirien a buscar els seus fills en cas de no complir-ho. Agents de la comissaria de Terrassa van ser claus en l’operació, ja que els suposats autors residien a la nostra ciutat. Se’ls va identificar i van quedar detinguts per la seva presumpte implicació als fets.

Segons la investigació, l’empresari, que es dedicava a la venta de productes càrnics, va encarregar productes a una empresa del sector a Sabadell, però la quantitat que va rebre als seus magatzems els dies posteriors no quadrava amb la quantitat que havia demanat prèviament. Així doncs, l’home va pagar tan sols la part proporcional que havia rebut, i no la quantitat real que havia demanat.

Tres hores van amenaçar-lo amb anar a buscar els seus fills

Després d’aquest pagament, l’empresari va rebre a les seves oficines -situades en un polígon industrial- la visita de tres homes desconeguts, que tenien una edat d’entre 20 i 37 anys, que li van exigir el pagament d’un deute. Concretament li van exigir el pagament de 8.500€, i en cas de no pagar-lo en tres dies, el van amenaçar amb que anirien a buscar els seus fills. A més, li van donar “informació molt precisa de la rutina que seguien els seus familiars”.

Els tres detinguts eren residents a Terrassa

Així ho va exposar l’empresari en interposar una denúncia, fet que va fer iniciar una investigació per part d’agents de la ciutat andalusa. La investigació va permetre localitzar el vehicle utilitzar pels sospitosos, llogat a Barcelona. Amb la col·laboració d’agents de la comissaria de Terrassa van identificar i detenir als presumptes autors, residents a Terrassa, per la presumpta implicació als fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tres hores van amenaçar-lo a desembre 27, 2022 | 18:02
    Tres hores van amenaçar-lo desembre 27, 2022 | 18:02
    Homes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa