MónTerrassa
Persecució per aturar un conductor borratxo que volia esquivar la policia
  • CA

Persecució pels carrers de Terrassa per aturar un conductor borratxo que pretenia esquivar la policia. Cap a un quart de sis de la matinada d’aquest dissabte, dia 21 de maig, la Policia Municipal de Terrassa es trobava fent un control rutinari a l’avinguda de Barcelona. Va ser allà quan els agents van observar com un vehicle, en veure que hi havia la presència de la policia, canviava ràpidament de sentit. L’objectiu era evitar-los, havia quedat clar. Va girar cua i va enfilar amunt, pensant-se que havia passat desapercebut.

Però no va ser així. Ràpidament, la dotació va cridar-li l’ordre perquè s’aturés. El conductor però en va fer cas omís, i va ser així com es va iniciar una persecució per encalçar-lo. Finalment, els agents van aconseguit interceptar el vehicle al carrer de Pintor Mir. Un cop aturat, van procedir a identificar-lo. I veient en l’estat que es trobava van realitzar-li la prova d’alcoholèmia. L’home va donar positiu amb una taxa de 0,68 mg/l. Per aquest motiu, va quedar denunciat per circular sota els efectes de l’alcohol.

Incendi en un pis de Guadalhorce

D’altra banda, els serveis d’emergència van haver d’actuar aquest divendres per un avís d’incendi. El telèfon d’emergències 112 va sonar pocs minuts després d’un quart de vuit del vespre. L’alerta arribava des d’un habitatge situat al carrer de Guadalhorce, al barri de Guadalhorce.

Fins al lloc hi van acudir tres dotacions de la Policia Municipal i els Bombers de la Generalitat. Un cop allà, es va comprovar com el foc s’havia originat a la cuina. Com a conseqüència, sortia una gran quantitat de fum del pis. Bombers van realitzar les tasques d’extinció del foc, el qual va acabar afectant no només la cuina sinó també la galeria del pis. Per sort, cap persona va resultar ferida i no va caldre la intervenció del SEM.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa