MónTerrassa
Mai s’ha tret el carnet, però ben beguda agafa el cotxe a Terrassa
  • CA

Ha esta detinguda a Terrassa una dona per circular en estat d’ebrietat i sense tenir el carnet. La Policia Municipal la va detenir dissabte de matinada una dona per un delicte contra la seguretat viària. La intervenció va tenir lloc a les 2.45, arrel d’una alerta per un accident de trànsit a la cruïlla del carrer de Pompeu Fabra amb el del Pintor Borrassà.

Quan els agents van arribar al lloc del fets van comprovar que un turisme havia col·lidit contra una furgoneta estacionada. Els agents van identificar la conductora autora dels fets, que va admetre que no havia obtingut mai el permís de conduir. A més, en fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar positiu, amb una taxa de 1,04 mg/l en primera i de 1,05 mg/l en segona prova.

Denunciades dues persones per robatori amb força a l’interior d’un vehicle

La trucada d’un particular va informar diumenge, a les 0.30, que hi havia dues persones a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer del Pintor Huguet, a l’alçada de l’avinguda de Jaume I, que semblava que intentaven furtar-hi quelcom del seu interior.

Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va localitzar les dues persones quan marxaven en direcció al carrer de Prat de la Riba. Després de ser identificades pel testimoni, totes dues persones van ser denunciades per robatori amb força en interior de vehicle.

Un incendi de matolls crema 3.500 m2

El 112 va informar dissabte, a les 18.25 h, d’un incendi de matolls al carrer de¡ Colom, a l’alçada del centre comercial Parc Vallès. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que l’incendi era positiu. Els agents van tallar el trànsit del carrer de Colom i van activar Bombers i ADF, que van extingir el foc, que finalment va afectar una superfície de 3.500 m2

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa