MónTerrassa
Amb el cotxe cap per avall en xocar contra una autocaravana i contenidors
  • CA

Una persona va resultar ferida després que el seu cotxe xoqués contra una autocaravana i diversos contenidors a Terrassa, i acabés bolcant. Els fets van tenir lloc aquest diumenge passat, dia 19 de febrer, cap a tres quarts de dotze del migdia (a les 11.48h). Els serveis d’emergència van rebre l’avís que s’havia produït un fort accident de trànsit a la carretera d’Olesa, a l’alçada del carrer de Núria.

Al lloc s’hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa així com una ambulància del SEM. També van personar-se dues unitats dels Bombers de la Generalitat. Mentre els serves mèdics atenien al conductor, els agents policials van regular el trànsit, ja que el vehicle havia quedat tombat al mig de la via impedint la circulació, i els Bombers van ajudar a posar cap per amunt el vehicle afectat.

Accident de trànsit a la carretera d’Olesa a Terrassa | Cristóbal Castro

El conductor, ferit i positiu en alcoholèmia

Segons es recull a l’atestat policial, sembla ser que el conductor del turisme havia perdut el control i havia impactat violentament contra una autocaravana que es trobava estacionada, i que amb el xoc havia acabat pujant-la sobre la vorera. Aquesta havia patit diversos danys. Posteriorment, havia col·lidit contra una línia de contenidors, que van acabar prou intactes però que van fer que el cotxe acabés bolcant. Els agents van registrar en l’informe tècnic d’accidents els desperfectes ocasionats i van donar avís a Egarvia, per tal que mogués el cotxe, que havia quedat immobilitzat. També va ser informat el propietari de l’autocaravana, que es va personar al lloc dels fets i se’l va informar del procediment a seguir.

Davant dels fets, la Policia Municipal va realitzar al conductor una prova estimativa d’alcoholèmia. El resultat va ser positiu, de 0,58 mg/l. L’ambulància va traslladar-lo a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on allà una patrulla policial li va realitzar les proves amb l’etilòmetre evidencial, amb resultats de 0,54 i 0,55 mg/l. L’individu va ser informat que seria investigat per un presumpte delicte contra la seguretat vial, per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

D’altra banda, en el paviment hi van quedar restes de líquid refrigerant i, per aquest motiu, es va donar avís a Eco-Equip perquè vinguessin a netejar la zona i evitar més incidents.

Accident de trànsit a la carretera d’Olesa a Terrassa | Cristóbal Castro
Accident de trànsit a la carretera d’Olesa a Terrassa | Cristóbal Castro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa