MónTerrassa
Un camió colpeja els vidres d’un balcó d’un pis a Matadepera
  • CA

Un camió ha colpejat els vidres d’un balcó d’un pis al centre peatonal de Matadepera, ahir dimecres al migdia. Els vidres, trencats degut a l’impacte, estaven a punt caure a la via. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van treballar per retirar-los abans que caiguessin a terra, ja que suposaven un gran perill pels vianants que passejaven per la zona.

Els fets van tenir lloc prop de la una del migdia d’ahir dimecres 1 de juny al carrer de Sant Joan, número 93, un dels carrers que conformen el centre peatonal del municipi, ple de comerços i locals de restauració. El camió estava circulant per la via i, calculant malament la distància, va donar un fort cop als vidres d’un balcó d’un primer pis. Els vidres es van esquerdar i trencar amb l’impacte, i estaven a punt de caure al terra.

En rebre l’avís d’aquest incident, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van enviar una dotació fins al lloc indicat. Van situar el vehicle davant de l’habitatge en qüestió, i des de l’interior del pis van treballar per retirar tots els vidres del balcó abans que caiguessin a terra, ja que suposaven un gran perill pels ciutadans que caminaven per aquell carrer.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, cap persona va resultar ferida en el moment de l’impacte del camió contra els vidres, ni tampoc posteriorment mentre es duien a terme els treballs per retirar-los.

Més successos

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits ahir al vespre per un incendi d’un sofà sota un pont de la Ronda de Ponent de Terrassa. Els fets van tenir lloc quan passaven quatre minuts d’un quart de nou del vespre, prop del número 205. Una dotació de Bombers es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat, on van observar el sofà en flames a uns 15 metres a l’interior del pont.

Els Bombers, amb una actuació que no va durar més de mitja hora, van aconseguir apagar el foc, però el sofà va quedar completament calcinat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa