MónTerrassa
Crema un sofà sota un pont de la Ronda de Ponent de Terrassa
  • CA

Alarma per un incendi d’un sofà sota un pont de la Ronda de Ponent, al barri del Poble Nou – Zona Esportiva, ahir al vespre. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van apagar l’incendi ràpidament, però el foc va deixar el sofà completament calcinat. Segons informen a Món Terrassa, no consta que cap persona vagi resultar ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven quatre minuts d’un quart de nou del vespre, a les 20:19h, sota un dels ponts de la Ronda de Ponent, prop del número 205. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi, i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat, on van observar el sofà en flames a uns 15 metres a l’interior del pont.

L’actuació dels Bombers va durar aproximadament mitja hora. Van aconseguir apagar el foc, però el sofà va quedar completament afectat. Informen que desconeixen l’origen d’aquest incendi i que no consta que cap persona vagi resultar ferida.

Cremen dos cotxes en una setmana

Els Bombers també van actuar en un incendi al barri de d’Ègara la matinada d’aquest passat dimarts 31 de maig, però en aquest cas, es tractava d’un incendi d’un vehicle estacionat a fora al carrer, de la marca Volkswagen. Els fets van tenir lloc a la una de la matinada de la nit de dilluns a dimarts, al carrer de Màlaga. Una dotació de Bombers de la Generalitat va realitzar les tasques necessàries per tal d’apagar el foc, que ja havia afectat a tot el vehicle

A més a més, fa una setmana, el passat dijous 26 de maig, també va cremar un altre cotxe al carrer de l’Emperadriu Eugènia. L’incendi va deixar imatges espectaculars, on es pot observar el foc i una gran fumerada que surt del vehicle. El turisme va quedar completament calcinat.

Més de 100 cotxes cremats en tres anys

En total, més de 100 cotxes s’han cremat a Terrassa en els últims tres anys, amb especial incidència al barri de La Maurina. L’any 2020 se’n van cremar 45, el 2021, 77; i fins a l’abril de 2022 se n’han cremat 10. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa