MónTerrassa
VÍDEOS Un cotxe en flames a Terrassa
  • CA

Un cotxe en flames a Terrassa, al carrer de l’Emperadriu Eugènia. Espectacular. Els fets han passat aquesta tarda i el cotxe ha quedat totalment calcinat.

Un foc espectacular en un vehicle a Terrassa

El foc ha estat espectacular, com es pot veure en el vídeo que ha gravat Emili Tàssies i que ha cedit a Món Terrassa per a la seva publicació. Una gran fumerada negra s’ha enlairat del cotxe, que després de la intervenció dels Bombers de la Generalitat, ràpida, s’ha tornat blanca.

Hi havia altres cotxes al costat, però en aquesta ocasió cap ha patit desperfectes, ni tampoc s’han vist afectats contenidors de recollida selectiva d’escombraries o mobiliari urbà, situacions que s’han repetit a la ciutat en casos similars. Sí que hi ha hagut alguna afectació al blog d’habitatges situat just al davant d’on cremava el vehicle, separat de la porta d’entrada només per la vorera. I les flames han estat molt grans.

La zona afectada s’ha tallat al pas de vianants i cotxes

La zona del succés ha estat perimetrada amb cinta per raons de seguretat, per evitar el pas de vianants. Efectius de la Policia Municipal de Terrassa també s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han tancat el carrer a la circulació.

Les xifres de vehicles cremats a Terrassa espanta

Més de 100 cotxes s’han cremat a Terrassa en els últims tres anys, amb especial incidència al barri de La Maurina. Van ser 45 el 2020; 77 el 2021 i 10 fins a l’abril de 2022. Al Torrent d’en Pere Parres se’n comptabilitzaven 6. El més habitual és que passi de nit i durant els caps de setmana i dies festius, però avui al carrer de l’Emperadriu Eugènia ha estat en plena tarda de primavera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa