MónTerrassa
El temporal de pluja causa inundacions en alguns habitatges de Terrassa
  • CA

La pluja torrencial ha provocat algunes inundacions en diferents parts d’alguns habitatges de Terrassa. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, la majoria de casos d’inundacions o acumulació d’aigua van ser per l’obstrucció d’embornals o baixants d’aigües pluvials bloquejats que afectaven a l’interior de les cases. 

Els Bombers van dur a terme un primer servei per acumulació d’aigua en un terrat d’un habitatge de la carretera de Montcada, a l’alçada del parc de Vallparadís. L’embornal estava obstruït per fullaraca i provocava filtracions d’aigua pel sostres i parets de la casa. Els Bombers van intervenir per netejar tota la fullaraca de l’embornal.

Corredisses i mil maneres de protegir-se de la pluja torrencial a la Rambla d’Ègara. La tempesta ha deixat litres i litres d’aigua aquest dimecres Terrassa | Cristóbal Castro

Els Bombers també van dur a terme un altre servei a l’avinguda de Madrid per un baixant d’aigües pluvials que estava obstruït i provocava que rebufés aigua al lavabo del pis. Els Bombers van netejar el baixant. També a l’avinguda de Madrid, van ser requerits per tancar les finestres d’una casa. No hi havia ningú a l’interior, els inquilins del pis se les havien deixades obertes, i l’aigua estava inundant l’interior de la casa i arribava fins a l’escala.

A més a més, també van intervenir per netejar un embornal ple de fulles que estava inundant un pati d’una finca al carrer de la Selva. També van netejar un embornal d’un terrat d’un pis al carrer de Letour, i van treure aigua d’un balcó inundat al carrer d’Eugeni Ferrer Dalmau.

Pluja torrencial a Terrassa un vespre d’estiu | Cristóbal Castro

Rescaten un conductor atrapat per la pluja sota un pont de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rescatar un conductor que havia quedat atrapat per l’aigua sota un pont de l’avinguda del Vallès del Terrassa ahir dimarts a la nit. La forta tempesta havia inundat el vial que passa per sota, i el conductor va requerir l’ajuda dels Bombers per poder sortir i treure el cotxe atrapat.

Nou episodi de pluges torrencials aquest agost a Terrassa. Més de 60 mm registrats en poca estona han provocat que les rieres baixin ben plenes i s’hagin produït inundacions de vials, sobretot a l’avinguda del Vallès, sud | Cristóbal Castro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa