MónTerrassa
VIDEO | Rescaten un conductor atrapat per l’aigua sota un pont
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va rescatar un conductor que havia quedat atrapat per l’aigua sota un pont de l’avinguda del Vallès del Terrassa ahir dimarts a la nit. La forta tempesta havia inundat el vial que passa per sota, i el conductor va requerir l’ajuda de la Policia i Bombers per poder sortir i treure el cotxe atrapat.

Els fets van tenir lloc en un dels ponts de l’avinguda del Vallès, al seu pas per la carretera de Rubí, prop de les nou de la nit (a les 20:58h exactament). El vial que passa per sota el pont va quedar inundat, i el cotxe que circulava per allà en aquell moment va quedar atrapat per la pluja.

La Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís i es van dirigir ràpidament fins al lloc. Un cop al lloc van comprovar que, efectivament, el turisme havia quedar bloquejat sota el pont i no podia sortir. Van ajudar al conductor, que va sortir il·lès del vehicle.

Posteriorment, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van dur a terme la tasca d’extracció de l’aigua del pas soterrani, per a que finalment una grua pogués retirar el vehicle.

Nou episodi de pluges torrencials aquest agost a Terrassa. Més de 60 mm registrats en poca estona han provocat que les rieres baixin ben plenes i s’hagin produït inundacions de vials, sobretot a l’avinguda del Vallès, sud | Cristóbal Castro
Nou episodi de pluges torrencials aquest agost a Terrassa. Més de 60 mm registrats en poca estona han provocat que les rieres baixin ben plenes i s’hagin produït inundacions de vials, sobretot a l’avinguda del Vallès, sud | Cristóbal Castro

La tempesta d’estiu inunda carrers i pisos de Terrassa

La forta tempesta també va afectar als habitatges dels terrassencs i terrassenques. Els Bombers de la Generalitat van ser requerits al llarg de la tarda en diversos ocasions per acumulacions d’aigua o filtracions pel sostres i parets.

En un habitatge de la carretera de Montcada s’havia acumulat aigua a la terrassa i es filtrava pel sostre i per les parets, afectant a l’interior de la casa. Els Bombers van dur a terme les tasques per netejar l’embornal de la terrassa, que havia quedat obstruït per acumulació de fullaraca i no podia evacuar l’aigua. També van netejar l’embornal d’un pati al carrer de la Selva i del carrer Letour, així com un baixant d’aigües pluvials a en un pis a l’avinguda de Madrid que afectava a l’interior de l’edifici.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa