MónTerrassa
Un bidó de clor talla durant dues hores l’entrada al Centre des de la N-150

Durant prop de mitja hora ha quedat tallat l’accés a la carretera de Martorell des de la benzina de la BP, a la rotonda de l’Hipòdrom, amb l’enllaç de la N-150. La Policia Municipal de Terrassa ha alertat aquest dijous, dia 26 de gener, cap a dos quarts de quatre de la tarda (15.30) que s’havia de bloquejar l’entrada a la carretera, així com també l’entrada a la ciutat des de l’avinguda Santa Eulàlia cap al carrer Tren de Baix. El motiu ha estat la caiguda a la calçada d’un bidó que contenia mil litres de productes químics (clor) destinats a piscines.

Els serveis d’emergència han estat alertats i s’ha activat el protocol d’actuació per possible Risc Químic. Al lloc s’hi ha desplaçat diverses dotacions del cos de seguretat local i Bombers de la Generalitat. Segons ha pogut saber Món Terrassa, l’incident ha estat causat després que el vehicle que transportava el bidó ha col·lidit. El dipòsit només presentava una petita fuita a la zona del tap. Bombers ha procedit a desbolcar-lo del camió.

L’empresa responsable del bidó s’ha presentat immediatament al lloc dels fets, amb un equip especialitzat per contenir la fuga, si era el cas. Com que la pèrdua era minsa, se n’han ocupat allà mateix, i s’ha decidit retirar-lo a les instal·lacions.

Cap a tres quarts de quatre, s’ha procedit a retirar el bidó i s’ha pogut reobrir la circulació en direcció Martorell. Tanmateix, l’entrada a la zona Centre per Tren de Baix es manté tallada fins que a un quart de sis de la tarda, la Policia Municipal ha informat que s’havia restablert la normalitat.

Tren de baix també tallat a la zona nord

Recordem que el mateix carrer es troba també inutilitzat en el seu tram més nord, entre Gasòmetre i la carretera Montcada, a causa de la caiguda de planxes del sostre d’un establiment de venda de sofàs i matalassos. La reparació implica que no hi puguin circular vehicles i quedi tancat el voral d’accés al barri del Segle XX. L’incident va passar la setmana passada quan va tenir lloc un episodi de fortes ventades (amb ratxes superiors als 70 km/h). Això també ha obligat a fer canvis a les línies d’autobús urbà L6 i L9. Per ara no hi ha data de reobertura, si bé ja es va informar que seria qüestió de setmanes i que no es preveia estar solucionat fins a mínim finals del mes de febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa