MónTerrassa
Se salta un semàfor vermell en patinet, l’abandona i fuig

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar el conductor d’un Vehicle de Mobilitat Persones (VMP), un patinet elèctric, saltant-se el semàfor en vermell i fugint del lloc a peu per la Carretera de Casteller, abandonant el vehicle, segons apunta la policia. Els agents el van seguir fins que el van aconseguir aturar, interposant-li una denúncia per “saltar-se un semàfor en vermell, circular sobre un pas de vianants, no obeir les ordres dels agents i embrutar la via pública”.

Els fets van tenir lloc prop de les vuit del vespre del passat dissabte, dia 8 d’abril, a la Carretera de Castellar. Agents de la Policia Municipal de Terrassa que es trobaven fent patrullatge preventiu van observar com el conductor del patinet elèctric es va saltar un semàfor en vermell i va fugir del lloc a peu, no només abandonant el vehicle sinó també una bossa de compra, segons exposen.

Els agents van iniciar un seguiment fins que el van interceptar entre la carretera de Castellar i el carrer del Renaixement. L’individu va quedar denunciat per saltar-se un semàfor en vermell, circular sobre un pas de vianants, no obeir les ordres dels agents i embrutar la via pública.

Detingut per un robatori amb violència d’un telèfon mòbil a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per un robatori amb violència d’un telèfon mòbil als carrers del barri de Ca n’Aurell de Terrassa la matinada del dia anterior, el divendres dia 7 d’abril. La detenció va tenir lloc després d’una persecució a peu, ja que el lladre va intentar fugir en adonar-se de la presència dels agents policials. La víctima presentava diverses contusions i va haver de ser atesa pels Serveis d’Emergències Mèdiques, segons informa la policia. Finalment, la Policia Municipal va interceptar l’individu al carrer d’Arquimedes, a l’alçada del carrer de Volta, i va quedar detingut per un robatori amb violència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa