MónTerrassa
Persecució per atrapar un home per robatori amb violència d’un mòbil

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per un robatori amb violència d’un telèfon mòbil als carrers del barri de Ca n’Aurell de Terrassa la matinada de divendres. La detenció va tenir lloc després d’una persecució a peu, ja que el lladre va intentar fugir en adonar-se de la presència dels agents policials. La víctima presentava diverses contusions i va haver de ser atesa pels Serveis d’Emergències Mèdiques, segons informa la policia.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per les quatre de la matinada del passat divendres, dia 7 d’abril, al carrer de Grànius. Un particular va trucar a la Policia Municipal i va informar que havia observat un intent de robatori al carrer. En rebre l’avís, fins al lloc s’hi van dirigir diverses dotacions policials i una unitat del Servei d’Emergències.

En arribar, el Servei d’Emergències va haver d’assistir la víctima, que presentava diverses contusions, segons informen. iciar una fugida a peu. Els agents van comprovar els fets i van localitzar el sospitós, el qual, en veure’ls arribar, va iniciar una fugida a peu. Finalment, la Policia Municipal va interceptar l’individu al carrer d’Arquimedes, a l’alçada del carrer de Volta, i va quedar detingut per un robatori amb violència.

Detingut per intentar robar un pantaló posant-lo sota el seu en una botiga a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir una setmana abans, el divendres 31 de març al vespre-nit, un home per un delicte de robatori amb violència, informen fonts oficials de l’Ajuntament de Terrassa. El responsable d’un establiment comercial situat a l’avinguda de Jacquard de Terrassa va informar que un home havia intentat robar uns pantalons amb un mètode curiós: posar-se’ls a sota dels que ja duia. En ser descobert, havia forcejat amb el dependent, el que va portar a la seva detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa