MónTerrassa
Begut i alterat i va voler robar un pantaló posant-lo sota el seu

Begut i alterat i va voler robar un pantaló posant-lo sota el seu. Malgrat la maniobra, no se’n va sortir i el van enxampar. La Policia Municipal de Terrassa va detenir divendres 31 de març de 2023, al vespre-nit, un home per un delicte de robatori amb violència, informen fonts oficials de l’Ajuntament.

La intervenció va tenir lloc cap a les nou (exactament, a les 20.56). El responsable d’un establiment comercial situat a l’avinguda de Jacquard de Terrassa va adonar-se’n del que passava i va informar que a l’interior de la botiga hi havia una persona en estat etílic i molt alterada. En arribar al lloc, els agents municipals van comprovar-ho. L’home havia intentat robar una peça de roba amb un sistema bastant curiós. L’individu duia un pantaló de la botiga sota els seus pantalons. Abans, i per evitar ser descobert, havia intentat arrencar el dispositiu d’alarma. En ser descobert, havia forcejat amb el dependent, el que va portar a la seva detenció.

Robatori amb força a l’interior d’un vehicle a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat dissabte 1 d’abril un home per un delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. La intervenció va tenir lloc a un quart i mig de quatre de la tarda, en ple dia, quan un particular va informar via telefònica que havia observat un home que havia trencat el vidre d’un cotxe estacionat a prop de casa seva.

Els fets van passar al carrer de Colom, a les proximitats del carrer d’Estanislau Figueras i de la carretera de Montcada de Terrassa. L’individu va ser enxampat sostraient articles que hi havia a l’interior del vehicle. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació policial, que va localitzar el sospitós, el qual sa ver detingut, sent-li intervinguts els articles que havia sostret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa