MónTerrassa
Roben un mòbil en una compravenda i els detenen en un parany de la policia
  • CA

Un parany parat per la Policia Municipal de Terrassa ha permès detenir dos lladres que van robar un mòbil i altres objectes durant una compravenda d’articles de segona mà a Terrassa. La víctima del robatori va denunciar el fets, i juntament amb els agents, van simular una nova transacció per parar una trampa als lladres i atrapar-los.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 1 de març, a la Rambleta del Pare Alegre. Una persona va quedar amb altres persones per dur a terme una transacció d’articles de segona mà, i en aquell moment, els dos individus van robar el “telèfon mòbil, auriculars i diners en metàl·lic” de l’altra persona, segons apunta la policia.

Després dels fets, la víctima es va personar amb un familiar a les dependències policials per denunciar el robatori. Allà, davant la presència dels agents, va simular una nova transacció a través de l’aplicació mòbil amb els presumptes autors dels fets, quedant en una direcció concreta per dur-la a terme.

Una patrulla de la Policia Municipal va acudir a les proximitats del lloc on s’havia de produir la nova compravenda i va treure fotografies de l’operació. Amb aquestes fotografies, la víctima els va poder identificar i reconèixer com autors del robatori. Per aquest motiu, els dos individus van quedar detinguts passant a disposició judicial.

Detenen una dona per un robatori amb violència a Terrassa

Un robatori amb violència va tenir lloc ahir dijous al vespre en un supermercat ubicat a la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere de Terrassa. Una dona havia robat diversos productes de l’establiment escometent i amenaçant a un dels treballadors. El Servei d’Emergències 112 va emetre un avís sol·licitant la presència policial a l’establiment ressenyat per un possible furt i agents de la Policia Municipal es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. En arribar, van comprovar que la dona havia furtat productes per un valor total de 23,8 euros, informen, motiu pel qual va quedar detinguda.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa