MónTerrassa
Robatori amb violència a un supermercat a la plaça del Triomf
  • CA

Un robatori amb violència va tenir lloc ahir dijous al vespre en un supermercat ubicat a la plaça del Triomf, al barri de Sant Pere de Terrassa. Una dona havia robat diversos productes de l’establiment escometent i amenaçant a un dels treballadors, segons informa la Policia Municipal de Terrassa, qui va detenir la dona per aquests fets.

El robatori va tenir lloc quan passaven pocs minuts d’un quarts de nou del vespre d’ahir dijous, dia 2 de març. El Servei d’Emergències 112 va emetre un avís sol·licitant la presència policial a l’establiment ressenyat per un possible furt i agents de la Policia Municipal es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que la dona havia furtat diversos productes per un valor total de 23,8 euros, informen. A més el robatori s’havia dut a terme escometent i amenaçant un dels treballadors del local. Finalment, va quedar detinguda.

Una ferida amb arma blanca a Terrassa i tres detinguts per l’agressió

Aquesta no va ser la única detenció de la Policia Municipal de Terrassa ahir dijous. Una hora abans del robatori a la plaça del Triomf, agents policials van detenir tres persones per una agressió amb arma blanca al barri de Ca n’Anglada. Una persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc prop d’un quart de vuit de la tarda al carrer de Sant Cosme, quan la policia va rebre un avís per diverses persones que estaven causant inseguretat a la via pública. En dirigir-se fins al lloc, van comprovar que un grup de persones s’estava discutint i, tal i com els havien alertat, causant inseguretat. Va ser llavors quan van observar que una persona havia resultat ferida per arma blanca arran de la discussió. Els agents van detenir tres persones per agressió i també van requisar un arma blanca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa